top of page

Marktonderzoek Datacollectie

De medewerkers

 

Een selectie van onze face-to-face interviewers en mysteryshoppers!

Elly

Ik ben Elly. Ik werk al 15 jaar als interviewer en heb nog steeds interesse in mensen en wat hun motivatie is.

 

 

Linette Kemper

Ik ben Linette Kemper en ik ben e-learning gecertificeerd Interviewer Markt- en Opinieonderzoek. Mijn opdrachten varieren van straat- en telefonische interviews, diepteinterviews aan huis en op locatie tot inkoop van producten en mysteryshoppen. Het leukste aspect van mijn werk is de diversiteit van mensen die je ontmoet: zoveel mensen, zoveel meningen. Het geeft een voldaan gevoel een radertje in het geheel van een onderzoek te mogen zijn.

Frans Embregts

Ik ben Frans Embregts en ben 57 jaar. Ik ben 35 jaar getrouwd en heb 2 kinderen en 1 kleinkind (2e komt in september). Ik ben al meer dan 25 jaar met enquêteren bezig en ben begonnen nadat ik jaren in een winkel en groothandel had gewerkt. In de groothandel miste ik het praatje met de klanten en zo ben ben ik 25 jaar geleden Enqueteur voor de weekpeilingen geworden bij NIPO. Nadat ik dit enkele maanden had gedaan, werd mij al gevraagd om mysteryshopper teworden. Dit leek mij ook wel leuk en van het een kwam het ander: bij sommige projecten als mysteryshopper ging mijn vrouw mee en zodoende is zij ook in dit werk gerold. Later kwamen er nog andere bureaus bij zoals GFK, Interview-Nss, Team Vier en We See You. Na al die jaren is het steeds een leuk en afwisselend beroep en het verveelt nooit. Tegenwoordig doe ik met name onderzoeken op locatie. Veel onderzoeken gaan tegenwoordig via internet, maar volgens mij mis je dan toch het persoonlijke contact met de respondenten.

Ger Daal

Ik heb de opleidingen TU-bouwkunde en TIO gevolgd. Na de studie bouwkunde te hebben afgerond en werk te hebben gevonden als bouwkundige ben ik erachter gekomen, dat de bouwwereld niet mijn wereld is. Werk op een kantoor is sowieso niets voor mij. In het veldwerk voor de marketing vindt ik juist datgene wat ik nodig heb: zelfstandigheid, mobiliteit, afwisseling en contact met mensen. Ik woon op dit moment in de buurt van Arnhem, maar kom voor het werk in bijna het gehele land, met uitzondering van Zeeland, Friesland en kop van Noord-Holland.

Mery

Ik ben Mery,  57 jaar en ik woon in Nijverdal. Ik werk sinds 1990 als

interviewer bij verschillende bureaus. Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen. Ik werk graag samen met collega's aan projecten, maar soms ook alleen.  Ik hou van uitdagingen en ben enthousiast als het om   'nieuwigheden'gaat. Ik ben gecertificeerd als marketing-interviewer en rij graag in mijn auto de halve wereld rond. 

Janny Marlene van Drongelen

Ik ben Janny Marlene van Drongelen. Vanaf 1982 gecertificeerd interviewer. Het werk blijf ik leuk vinden door de afwisseling en diversiteit van de opdrachten en de ontmoeting met mensen. Belangrijk hierbij is creativiteit en een actieve geïnteresseerde benadering van respondenten. 

Dirk Aardenburg

Mijn naam is Dirk Aardenburg, 60 jaar oud en woon in Beverwijk.

Een van mijn specialiteiten is het afnemen van standaard interviews en zeer zeker ook van diepte - interviews. 

Iedereen heeft diens verhaal. Of het nu over het werk gaat, vrije tijd, gebeurtenissen dan wel levensbeschouwelijk. De uitdaging is, dat dit verhaal wordt verteld op dusdanige wijze, dat de geïnterviewde zich daar wel bij voelt. Ook besteed ik veel aandacht aan de motivatie, waardoor -wanneer men het interview leest- de persoon als het ware gaat leven. 

Henk Kruithof

Ik ben Henk, 65 jaar en ik woon in Rotterdam. Al bekend met het interviewwerk als student in 1970 dus aardig wat veranderingen van methodes meegemaakt: van papier tot tablet.

Na mijn studie metallurgie en werken in de internationale staalhandel toch mijn liefde voor alle facetten van marktonderzoek opgepakt in 1998 als ZZP-er. Natuurlijk ben ik gecertificeerd voor CBS, MOA, Jan Schipper Comp. als gewoon interviewer. Medisch, projectleider en discussieleider/panelvoorzitter bij verschillende bureaus. Ik ben geïnteresseerd in statistieken, mensen en hun motivaties. Een leuke afwisseling om te zien wat mensen doen en reageren was mijn activiteit als winkeldemonstrant, dit i.v.m. de terugloop van f2f interviews helaas ben ik moeten stoppen vanwege rugklachten en tinnitus.

...

Hier kan jouw foto en tekst staan. Mail deze naar info@weseeyou.nl en wij plaatsen de info.

bottom of page