top of page

Marktonderzoek Datacollectie

Datacollectie zit in ons hart.

We See You is in 2009 opgestart door Auke Woldhuis en Robert Kaplan als een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in datacollectie binnen Nederland. Inmiddels zijn wij met z'n vieren verantwoordelijk voor een hoge kwaliteit veldwerk en een efficiënte planning tegen scherpe prijzen. We See You biedt verschillende marktonderzoeksdiensten aan, zowel kwantitatief en kwalitatief als mystery-onderzoek.  

We See You heeft vele jaren ervaring in huis als het gaat om het managen van datacollectie-projecten, zowel face to face als telefonisch. De keuze voor de geprefereerde methode is afhankelijk van de eigenschappen van het project, de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever.

 

We See You heeft de beschikking over een eigen veldwerkteam bestaande uit meer dan 250 ervaren interviewers en mysteryshoppers. Op ieder gewenst moment hebben wij de mogelijkheid dit uit te breiden en gebruik te maken van extra resources via onze partnerschappen tot meer dan 500 face-to-face interviewers and 4000 mysteryshoppers. Mysterycalls kunnen indien gewenst altijd opgenomen worden.

 

We See You werkt samen met gespecialiseerde partners voor callcenterprojecten, kwalitatief onderzoek en de implementatie van kwantitatief onderzoek, zowel nationaal als internationaal. Deze contacten gecombineerd met de ervaring binnen We See You garanderen u hoge kwaliteit data tegen scherpe prijzen. 

 

We See You heeft de beschikking over state-of-the-art onderzoekslocaties met meekijk- en opnamefaciliteiten. 

 

 

bottom of page