top of page

Enquêteur worden? De veelgestelde vragen en aanmelden.

 

Hier staan de 5 meestgestelde vragen over 'enquêteur worden' bij We See You. Natuurlijk kan het zijn dat jouw vraag er niet bij staat. In dat geval kun je ons gewoon bellen of een berichtje sturen via de contactpagina. 

01

Wat voor opleiding moet ik hebben?

 

Er is geen specifieke vooropleiding nodig, maar je dient wel te voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo dien je sociaal vaardig te zijn, een gezonde portie doorzettingsvermogen te hebben en je dient het Nederlands machtig te zijn, zowel in woord als geschrift. Er is een online opleiding die je speciaal traint voor het afnemen van face-to-face interviews. Mogelijk kom je hiervoor later in aanmerking.

02

Ik heb nog geen ervaring, wat nu?

 

Zowel kandidaten met als zonder ervaring zijn van harte welkom bij ons. Wij hanteren duidelijk richtlijnen en de (schriftelijke) instructies bevatten alle benodigde informatie. Daarnaast bieden wij ook persoonlijke assistentie gedurende het uitvoeren van het veldwerk. Een document met meer achtergrondinformatie over face to face interviewen kun je onderaan deze pagina downloaden.

03

Kom ik bij jullie in dienst?

 

Nee, je komt niet in dienst bij We See You. Er zal geen sprake zijn van een dienstverband. De inplanning is altijd per project. Wij bieden twee mogelijkheden aan:

1) Je werkt als zelfstandige (zzp'er) en dient per afgerond project een factuur bij ons in, vermeerderd met de wettelijke BTW. Je kunt aantonen dat je bij de Belastingdienst bekend bent als zzp'er.

2) Indien je geen zzp'er bent, dan houden wij de loonheffing in en dragen die af aan de belasting. Dit verloopt via de opting-in regeling. Het belastingformulier is onderaan deze pagina te downloaden.

04

Hoeveel ga ik verdienen? 

 

De verdiensten zijn afhankelijk van de moeilijksheidsgraad van een onderzoek.  Voor sommige onderzoeken geldt een uurvergoeding, voor andere onderzoeken, bijvoorbeeld mystery-bezoeken, geldt meestal een vergoeding per afgerond bezoek. De bruto vergoedingen liggen altijd minimaal 15% hoger dan het wettelijk minimumloon. Daarnaast worden reiskosten en andere onkosten die voor de uitvoering van een project moeten wroden gemaakt altijd vergoed.

05

Moet ik aan alle opdrachten meewerken?

 

Nee, dat hoeft niet. Per project waarvoor je wordt geselecteerd, ontvang je, meestal via email, een uitnodiging om mee te werken . In de uitnodiging staat altijd duidelijk omschreven wat het onderzoek inhoudt, de termijn waarbinnen het afgerond dient te zijn en de vergoeding. Per onderzoek kun je zelf beslissen of je er wel of niet aan wilt meewerken. 

 

Direct aanmelden? Vul hier het formulier in.

 

 

bottom of page