top of page

Jam Workspace in Amsterdam


Tijdens onze zoektocht naar een zeer specifieke ruimte in Amsterdam voor een zogenaamde Gang Survey kwamen wij uit bij Jam Workspace, een absolute aanrader voor onderzoek in Amsterdam. Met hulp van Book2Meet werd ons deze locatie voorgesteld. Jam Workspace ligt centraal in Amsterdam - vlakbij de Vijzelgracht - en beschikt over zalen en kamers van verschillende grootte en met name de Maple Room van 80m2 was waarnaar wij op zoek waren. De initiële contacten met eigenares Kirsty Weir verliepen direct zeer hartelijk en dit welkome gevoel bleef tijdens onze gehele week van het onderzoek. Met vijf onderzoeksverantwoordelijken uit drie landen, vijf afgevaardigden vanuit de klantzijde uit een ander werelddeel en bijna 130 respondenten die in groepen deelnamen aan een twee uur durend onderzoek vroegen wij nogal wat van de flexibiliteit van Kirsty en de locatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect georganiseerd was. Catering, apparatuur, extra wachtruimte, alles was mogelijk en alles met een enthousiasme dat je zelden aantreft. De bijgaande foto geeft een idee van Jam Workspace, maar doet geen recht aan alle mogelijkheden die Jam Workspace te bieden heeft. Graag nodig ik je dan ook uit om de website te bezoeken: http://jamworkspace.com. Meer over onze belevenissen tijdens de Gang Surveys komen aan de orde in een volgend blog.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page